Εξατομικευμένα

Ολα τα αυτόνομα φωτιστικά δρόμου, πάρκων, βιομηχανικών χώρων κλπ,  που προσφέρουμε, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξατομικευμένα από την εταιρεία μας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει κάθε πελάτης.

Αυτονομία

Η αυτονομία των ηλιακών κολόνων που προσφέρουμε, κυμαίνεται από 3 έως 6 συνεχόμενες ημέρες χωρίς ηλιοφάνεια.

Ιστοί

Προσφέρουμε αυτόνομα φωτιστικά εξωτερικών χώρων για ποικίλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας ιστούς που το ύψος τους κυμαίνεται ενδεικτικά από 1 έως 12 μέτρα. Τα υλικά των ιστών μας μπορούν να είναι αλουμίνιο, ανοξείδωτος χάλυβας, προστατευμένο ξύλο, κλπ

Αισθητήρας φωτός

Τα αυτόνομα συστήματα φωτισμού που κατασκευάζουμε έχουν την προαιρετική επιλογή να χρησιμοποιούν αισθητήρα φωτός έτσι ώστε να ανάβουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.

Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμων

Οι αυτόνομοι στύλοι φωτισμού που προσφέρουμε σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την εταιρεία μας από μηδενική βάση.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε φροντίζουμε να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής και όπου είναι δυνατόν τις προμηθευόμαστε από Ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

Τα φωτιστικά σώματα που χρησιμοποιούμε είναι είτε ολοκληρωμένα φωτιστικά LED υψηλών προδιαγραφών ή λυχνίες LED με σπειρώματα Ε27 & Ε40, υψηλής απόδοσης. Οι αποδόσεις των συστημάτων σε ότι αφορά στον φωτισμό, ξεκινούν από 110LUMENS/Watt και μπορεί να ξεπεράσουν και τα 160Lumens/Watt.

Οι διαβαθμίσεις ισχύος των Φωτοβολταϊκών πάνελ που χρησιμοποιούμε ξεκινούν από 5W και μπορεί να ξεπεράσουν και τα 300W για αυτόνομα φωτιστικά δρόμων με υψηλούς ιστούς.

Ως προαιρετική επιλογή οι αυτόνομοι στύλοι μας εξοπλίζονται με συστήματα dimming και photosensors καθώς και με συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως.

SOLAR STREET LIGHTS1
solar street light

Περισσότερες επιλογές.

Αυτόματη ρύθμιση έντασης

Αυτόματη μείωση της έντασης ( auto-dimming ) για περισσότερη οικονομία όταν δεν υπάρχει κίνηση.

Έξυπνος έλεγχος

Υπάρχει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου και ρύθμισης τους.

Αυτόνομοι Φωτοβολταϊκοί στύλοι φωτισμού

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες ηλιακές κολώνες φωτισμού για δρόμους, πάρκα, βιομηχανικούς εξωτερικούς χώρους, παιδικές χαρές και πολλά αλλά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε όπου είναι δυνατόν, να παράγονται στην χώρα μας και να είναι άριστης ποιότητας.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν φορείς του Δημοσίου, εργολάβοι δημοσίων έργων, ιδιώτες και βιομηχανίες. Οι τιμές που προσφέρουμε είναι ανταγωνιστικές. Ελάτε να μας γνωρίσετε ή ζητήστε μας προσφορά.

Εξατομικευμένος Σχεδιασμός και κατασκευή ηλιακών κολώνων φωτισμού, από την FTS AE στην Α ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

led street light fts.gr
Led street lights fts.gr