Βιομηχανικος Σχεδιασμος

Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα από μηδενική βάση. Το προϊόν μπορεί να είναι ένα απλό μηχανολογικό εξάρτημα, ένα καλλιτεχνικό αντικείμενο ή και ένα σύνθετο προϊόν μηχατρονικής, που η λειτουργία του ενδέχεται να συνδυάζει στοιχεία μηχανολογίας, ηλεκτρονικής, αισθητήρες, λογισμικό, συστήματα ελέγχου, διάφορα υλικά κλπ.

Ξεκινήστε εδώ
engineering designcomplex assembly
engine render laptop

Ερευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων

Στην αρχή κάθε έργου και σε στενή συνεργασία με το πελάτη, επιδιώκουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες της αγοράς που το νέο προϊόν θα πρέπει να ικανοποιεί και παράλληλα να προσδιορίσουμε και να συμφωνήσουμε ποιες θα είναι οι προδιαγραφές του.

Οταν τα παραπάνω θέματα αποσαφηνιστούν, αρχίζουμε και δημιουργούμε εναλλακτικές σχεδιαστικές προτάσεις. Αυτή η προσπάθεια υλοποιείται με λογισμικά προσομοίωσης στερεάς γεωμετρίας μέσω των οποίων παρουσιάζουμε τις ιδέες μας σε τρισδιάστατο ψηφιακό χώρο, με απόλυτη ακρίβεια. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν υπάρχει όριο στην γεωμετρική πολυπλοκότητα. Τα μοντέλα που δημιουργούμε παρουσιάζονται στους πελάτες μας σε φωτορεαλιστική μορφή, έτσι ώστε όλες οι λεπτομέρειες του κάθε μοντέλου να αναδεικνύονται με σαφήνεια. Αυτός ο σχεδιαστικός κύκλος επαναλαμβάνεται σε όλες τι φάσεις δηλ, από τα πρώτα σκίτσα μέχρι την τελική κατασκευάσιμη γεωμετρία που καθορίζει και πώς θα παραχθεί το εκάστοτε προϊόν.

Από 3D απεικόνιση σε φυσικό πρωτότυπο

ΟΙ εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν, προσομοιωτές στερεάς γεωμετρίας τελευταίας γενιάς και συστήματα, κατασκευής πρωτοτύπων, περιστροφικής χύτευσης, χύτευσης σε κενό και εργαλειομηχανές CNC (3-5 αξόνων).
Επίσης κατασκευάζομε πρωτότυπα μοντέλα σε κάθε φάση του σχεδιαστικού κύκλου με μεγάλη ακρίβεια.
Για την παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούμε πλήθος διαφορετικών υλικών όπως, πλαστικά, μέταλλα, ξύλο, ρητίνες δύο συστατικών, plexi-glass, κλπ.

Κατασκευή Πρωτοτύπων
3d printed prototype

Βιομηχανίες με τις οποίες συνεργαστήκαμε

promotional gift design

Επιχειρηματικά Δώρα & Διαφημιστικά προϊόντα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτότυπων αντικειμένων τα οποία μπορούν να προσφέρονται ως επιχειρηματικά δώρα σε διάφορες εθιμοτυπικές εκδηλώσεις, επίσημες τελετές, βραβεύσεις κλπ. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται πρώτα στον Η/Υ με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά λογισμικά προγράμματα. Η παραγωγή μπορεί να υλοποιηθεί με οποιοδήποτε υλικό (π.χ ξύλο, μέταλλο, plexi-glass, ρητίνες, γυαλί, πλαστικά) και σε οποιαδήποτε ποσότητα (π.χ. από 1 έως 1.000.000 τεμ.)
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε από μηδενική βάση προωθητικά αντικείμενα και συσκευές για τις διαφημιστικές καμπάνιες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

info kiosk design

Σταθμός πληροφόρησης

Το Infokiosk (σταθμός πληροφόρησης) αποτελεί ιδανικό εργαλείο για την προβολή και ανάδειξη μιας περιοχής μέσω ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών, για την ενημέρωση του πολίτη με υπηρεσίες και ανακοινώσεις προς αυτόν και για την διευκόλυνση του επισκέπτη με πληροφορίες για την σωστή καθοδήγησή του. Το προσφερόμενο σύστημα είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας και δίνει την δυνατότητα σε κάθε πολίτη να ενημερώνεται ακόμη και εάν δεν διαθέτει ο ίδιος υπολογιστή ή γνώσεις υπολογιστή. Κατασκευάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει η εταιρία μας στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

solar street light

Aντικείμενα για Δημόσιες παροχές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, κατασκευή πρωτοτύπου και παραγωγή αντικειμένων και συσκευών για δημόσιες παροχές.
Παραδείγματα τέτοιων έργων περιλαμβάνουν infokiosk, παγκάκια για δημόσιους χώρους, κάδους απορριμμάτων, ενεργειακά αυτόνομους στύλους φωτισμού, κλπ. Παράλληλα με τα θέματα αισθητικής δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα εργονομικά στοιχεία, στην ευκολία συναρμολόγησης, στα χαμηλό κόστος συντήρησης και τεχνικές λύσεις που είναι ανθεκτικές σε βανδαλισμούς.

jewelry design

Σχεδιασμος κοσμηματων & Προτυποποίηση

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και κατασκευή πρωτότυπων κοσμημάτων, σε οποιοδήποτε υλικό απαιτηθεί (π.χ. Ασήμι, Χρυσός, Ατσάλι, Ορείχαλκος κ.λ.π.). Η έμπνευση της μορφής του κοσμήματος μπορεί να βασίζεται σε στοιχεία που παρατηρούμε στο φυσικό περιβάλλον, σε έργα γλυπτικής, σε οικόσημα, σε πιστή αντιγραφή ή μετασχηματισμό αρχαίων κοσμημάτων, ή και σε τελείως αφηρημένα σχήματα που ενδιαφέρουν τον πελάτη.

Medical Devices

Ιατρικές συσκευές

Δημιουργούμε από μηδενική βάση νέα εργαλεία και πρωτότυπες συσκευές για ιατρικές εφαρμογές.
Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα από μηδενική βάση. Το προϊόν μπορεί να είναι ένα απλό μηχανολογικό εξάρτημα, ένα καλλιτεχνικό αντικείμενο ή και ένα σύνθετο προϊόν μηχατρονικής, που η λειτουργία του ενδέχεται να συνδυάζει στοιχεία μηχανολογίας, ηλεκτρονικής, αισθητήρες, λογισμικό, συστήματα ελέγχου, διάφορα υλικά κλπ).

mechanical assemblies

Προϊόντα Μηχατρονικής

aetos texture map

Τρισδιάστατη Φωτορεαλιστική Απεικόνιση

Η εταιρία μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση ανάγλυφων και ολόγλυφων αρχαίων ή λαογραφικών μνημείων, καθώς και σύγχρονων έργων γλυπτικής. Τα δεδομένα της τρισδιάστατης σάρωσης σε συνδυασμό με ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης και την χρήση εξειδικευμένων λογισμικών, μας δίνουν την δυνατότητα να απεικονίζουμε ολόγλυφα αντικείμενα με υφή και χρώμα δυναμικά σε 3D ψηφιακό περιβάλλον. Το ψηφιακό υλικό που παράγουμε σε αυτή την ενότητα αποτελεί το πρωτογενές υλικό για την δημιουργία ενός εικονικού τρισδιάστατου ψηφιακού μουσείου.

Μάθε Περισσότερα

Ελάτε σε επαφή μαζί μας